Vitoria Guimares  bugün Konya'ya gelecek

Vitoria Guimares bugün Konya'ya gelecek

Perşembe günü Atiker Konyaspor’la karşılaşacak Vitoria Guimares bugün Konya’ya gelecek. Yarın her iki kulüp de maç öncesi basın toplantılarını yapacak

Atiker Konyaspor’un Vitoria Guimares maçının programı da belli oldu. Atiker Konyaspor maçtan bir gün önce 27 Eylül Çarşamba günü saat 15.30’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de yeşil-beyazlı oyuncu katılacak. Yeşil-beyazlılar maç öncesi son antrenmanını Kayacık Tesislerinde aynı gün yapacak. saat 16.30’da başlayacak antrenmanın ve ilk 15 dakikası basına açık olacak.

Rakip takım Vitoria Guimares’te Teknik Direktör Pedro Martins ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise 27 Eylül Çarşamba günü saat 17.30’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapılacak. Ardından Vitoria Guimares takımının saat 18.00’da stadyumda yapacağı ve ilk 15 dakikası basına açık olacak antrenman gerçekleşecek.  Öte yandan kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada Vitoria Guimares’in 26 Ekim Salı günü Konya’ya geleceği ifade edildi.

LİG MAÇINI KAZANDI

Vitoria Guimaraes, Portekiz Premier Lig'in 7. haftasında Vitoria Guimaraes, sahasında Maritimo'yu 2-1 mağlup etti. Tarafların etkili futbol sergilediği maçta Raphael, 5. dakikada bulduğu golle Vitoria Guimaraes'i 1-0 öne geçirdi. Rakibine 15. dakikada Edgar Costa'nın attığı golle karşılık veren Maritimo, 1-1'lik beraberliği yakaladı. Ev sahibi takım, 75. dakikada Heldon'un kaydettiği golle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın 63. dakikasında Vitoria Guimaraes'te Jubal Rocha, Maritimo'da ise Zainadine Junior kırmızı kart gördü.

Vitoria Guimaraes, bu galibiyetle ligde puanını 10'a çıkardı. Dört hafta sonra kaybeden Maritimo ise 15 puanda kaldı.

M. Mustafa Özdemir-Memleket

 

*/*/*/