Vitoria Guimaraes-Atiker Konyaspor maçından notlar

Vitoria Guimaraes-Atiker Konyaspor maçından notlar

- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek, Vitoria Guimaraes karşısında Süper Lig'de son oynanan Bursaspor maçının ilk 11'ine göre hem oyuncularda hem de mevkilerde değişiklik yaptı


GUIMARAES (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile yaptıkları maçta, Süper Lig'de son oynadıkları Bursaspor müsabakasının ilk 11'ine göre hem oyuncularda hem de mevkilerde değişikliğe gitti.

Bursaspor karşılaşmasının ilk 11'inde yer alan futbolculardan Skubic, Filipovic, Milosevic, Fofana ve Eze'i yedek soyunduran Özdilek, bu oyuncuların yerine Selim Ay, Moke, Vedat Bora, Musa Araz ve Evouna'ya görev verdi.

Özdilek ayrıca, futbolcuların daha önce oynadığı mevkilerde de değişiklik yaptı.

Önceki maçlarda stoper mevkisinde forma giyen Moke'ye ön liberoda görev veren Özdilek, bu bölgedeki Bourabia'yı ise forvet arkasında oynattı. Özdilek, sağ bekte de Skubic'in yerine Ömer Ali Şahiner'e şans verdi.

Öte yandan Konyasporlu taraftarlar, takımlarını Vitoria Guimaraes deplasmanında yalnız bırakmadı. 50'nin üzerinde yeşil-beyazlı taraftar, tribünden takımını destekledi.

Bu arada, 30 bin kişilik Afonso Henriques Stadı'nın büyük bölümünün boş olduğu gözlendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :