VIII. Küresel Isınma Kurultayı İzmir'de yapılacak

VIII. Küresel Isınma Kurultayı İzmir'de yapılacak

İZMİR (AA) - Ekonomi Gazetecileri Derneğinin iklim değişikliği ve çevre sorunlarına yönelik kamuoyunun dikkatini çekmek için başlattığı Küresel Isınma...

İZMİR (AA) - Ekonomi Gazetecileri Derneğinin iklim değişikliği ve çevre sorunlarına yönelik kamuoyunun dikkatini çekmek için başlattığı Küresel Isınma Kurultayı'nın sekizincisi 30 Kasım Çarşamba günü İzmir'de düzenlenecek.

Ekonomi Gazeteciler Derneğinden yapılan açıklamada, Küresel Isınma Kurultayı'nın, Fas'ın Marakeş kentinde 7-18 Kasım'da gerçekleştirilecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (COP22) 22. Taraflar Konferansı’nın hemen ardından yapılacağı belirtildi.

Alsancak'taki tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek kurultayda, gazetecilerin ve iş dünyası temsilcilerinin yer alacağı iki oturum yapılacağı bildirildi.

Dernek üyelerine çevre, iklim değişikliği, enerji gibi alanlarda daha sağlıklı ve düzenli bilgi akışı sağlamak üzere etkin hale getirilen "www.iklimekonomisi.org" sitesinin de bu yıl kurultay etkinliklerine destek vereceği aktarıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :