Vietnamlı fotoğrafçılar Beyşehir’de

Vietnamlı fotoğrafçılar Beyşehir’de

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Vietnam’dan Türkiye’ye gelen profesyonel fotoğraf sanatçılarını misafir etti.

Konya’da faaliyet gösteren Sille Sanat Sarayı’nın konuğu olarak Türkiye’ye gelen 14 profesyonel Vietnamlı fotoğraf sanatçısı, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Sille Sanat Sarayı Kurucusu ve Beyşehirli Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir’le birlikte Beyşehir’e gelen Vietnamlı fotoğraf sanatçılarını makamında misafir etti.

vietnamli-fotografcilar--(1).jpg

SANATÇILARDAN TEŞEKKÜR

Reha Bilir ve Vietnamlı fotoğraf sanatçıları Beyşehir Belediye Başkanlığına 4’üncü kez seçilen Bayındır’ı tebrik ederken, hayırlı olsun dileklerini iletti. Vietnamlı fotoğraf sanatçısı dostlarını Beyşehir’de görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Bayındır, ilçede yürütecekleri fotoğraf mesaisinin Beyşehir bölgesinin Vietnam’da da tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Başkan Bayındır, daha önceki belediye başkanlıkları döneminde fotoğraf sanatçısı Reha Bilir’le birlikte Beyşehir’de ilk kez başlattıkları fotoğraf yarışması etkinliklerine ise önümüzdeki dönemde kaldığı yerden tekrar devam edeceklerini belirtti. Bilir ise, “Belediye başkanımıza Beyşehir’in tanıtımı için fotoğrafın gücünü kullanma anlamında biz fotoğraf sanatçılarına verdiği destek ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Bilir, Sureti Alem ve Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin katkıları ile Kayseri’de başlayıp Kadapokya’da devam eden Anadolu turunun Konya durağında Vietnamlı misafirlerinin il merkezinde tarihi mekanları ziyaret ettiğini ve özel çekimler yaptığını belirtirken, benzer mesainin Beyşehir’de de gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

vietnamli-fotografcilar--(3).jpg

Vietnamlı fotoğraf sanatçılarının ziyaretine Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ile Beyşehirli bazı fotoğrafçılar da eşlik etti.

Etiketler :