Veteranlar futbol turnuvası sona erdi

Veteranlar futbol turnuvası sona erdi

 

 

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası, bu sezon; Yapdöksan ana sponsorluğu ile Bereket Mini Hal Manavı, Çelik Duş ve Fatih Etliekmek sponsorluklarında sona erdi.

 

Yapdöksan Veteranlar Futbol Turnuvası final proğramı; Şehit Muharrem Samur Stadı'nda oynanan 3.lük maçında rakibi Bozcamahmutspor'u 3-1 yenen Monivaspor turnuva üçüncüsü oldu. Final maçında ise Selçuklu Masterler ile İhsaniye Gençlerbirliği normal süresi ve uzatmaları 1-1 sonuçlanan maçta penaltılarla üzülen İhsaniye Gençlerbirliği turnuva ikincisi olurken turnuva şampiyonu Selçuklu Masterler takımı oldu. Final maçı sonrasında; Konya TV Spor Müdürü Yüksel Cırt'ın sunumuyla gerçekleşen kupa töreninde; şampiyon Selçuklu Masterler takımına kupasını Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Nihat Çelikkollu, turnuva ikincisi İhsaniye Gençlerbirliği’ne kupasını TÜFAD Konya Şubesi Başkanı Tuncay Şimşek, turnuvada 3.olan Monivaspor’a kupasını Konya Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Tahir Taşyüz takdim etti. En centilmen takım Başkent Hastanesi’ne plaketini İhsaniye Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Yapıcı, gol kralı ve altın eldiven İhsaniye Gençlerbirliği takımından Ahmet Arslan ve Sezgin Doğru’ya hediyelerini Konya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Saymanı Yasin Şahin tarafından takdim edildi. Turnuva sponsorları Yapdöksan yetkilisi Mustafa Yapıcı ve Çelik Duş yetkilisi Serhat Çelik’e teşekkür plaketlerini Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sekreteri İbrahim Karabacak vererek teşekkür etti.

 

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sekreteri İbrahim Karabacak turnuva sonunda yaptığı açıklamada; “Eski anılarınız, yeni umutlarınızla birleşsin... sloganıyla; Yapdöksan firmasının ana sponsorluğu; Bereket Mini Hal Manavı, Çelik Duş ve Fatih Etliekmek sponsorluklarında gerçekleşen; Yapdöksan Veteranlar Futbol Turnuvası sporun evrenselliği ve kardeşlik ilkesinden hareket edilerek belirli yaş gruplarının bir araya gelerek spor yapmalarını sağlamak ve dolayısıyla futbola hizmet etmiş ve faal futbol hayatlarını bırakmış erkekler orta yaş grubu insanlarımıza, öncelikle; bedensel, zihinsel, psikolojik ve geçmişteki arkadaşlıkları tekrar canlandırıp sosyalleşme adına katkıda bulunarak, boş vakitlerini spor alanlarında tüketmelerine yardımcı olmak için hazırlanmış ve centilmenliğin ön planda tutulduğu bir etkinlik olarak sona ermiştir. Turnuvada tüm katılımcı takımlara, oyuncularına, turnuvada emeği geçen herkese ve sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.