Vestel, TVF'nin ana sponsoru oldu

Vestel, TVF'nin ana sponsoru oldu

- Teknoloji firması Vestel, 2 yıllığına Türkiye Voleybol Federasyonunun ana sponsoru olurken, Sultanlar Ligi, Vestel Venus Sultanlar Ligi adını aldı- Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mutlugil:"Bir dünya devi teknoloji firmamızın Türk voleyboluna güven


İSTANBUL (AA) - Teknoloji firması Vestel, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) ana sponsoru oldu.

Anlaşma kapsamında Türkiye'nin kadın voleybolunda en üst ligi, iki sezonluğuna Vestel Venus Sultanlar Ligi adını aldı. Vestel, Türk Milli Voleybol Takımları ana sponsorluğu yanı sıra, TVF tarafından düzenlenen Efeler Ligi, Kupa Voley, Pro Beach Tour ve diğer organizasyonlarının da resmi sponsorluklarını üstlendi.

Vestel, Türk voleybolunun geleceğini şekillendiren ve yüzlerce sporcunun yetişmesini sağlayan TVF Voleybol Okulları Fabrika Voleybol'u da resmi sponsor olarak destekleyecek. A Milli Erkek Voleybol Takımı, Vestel logolu formalarla mücadele edecek.

2016-2017 ve 2017-2018 sezonları boyunca devam edecek iş birliği, Raffles Hotel'de düzenlenen törenle tanıtıldı. Organizasyona Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ve TVF Başkanı Özkan Mutlugil de katıldı.

Toplantıda açıklamada bulunan TVF Başkanı Mutlugil, iş birliğinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, şunları kaydetti:

"TVF olarak bu iş birliğinden dolayı çok mutluyuz. Bir dünya devi teknoloji firmamızın Türk voleyboluna güvenmesi ve onun iş ortağı olması bizi gururlandırıyor. Sayın Turan Erdoğan nezdinde tüm Vestel ailesini de bu desteklerinden dolayı kutluyorum. Önümüzdeki dönemde kulüpler ve milli takımlarda iletişimimizi ve başarılarımızı artırmaya çalışacağız. Kısa ve orta vadeli hedeflerimiz arasında Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin uluslararası arenada yayınlanması var. Bununla ilgili altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bununla beraber ligimizi yurt dışına ihraç etmek istiyoruz."

Turan Erdoğan ise daha önce futbol, bisiklet ve atletizmde çeşitli sponsorluklara imza attıklarını hatırlatarak, "Dünyada kendisini kanıtlamış olan ve takım halinde şampiyonluk kazanmış bir branşın sponsoru olduğumuz için çok mutluyuz. Vestel de Türkiye'den çıkıp, 152 ülkeye ihracat yapan, hızla büyüyen ve dünyada liderliğe oynayan bir teknoloji firması. Bundan dolayı TVF sponsorluğu bize çok yakıştı. Onlar da çok iddialı. İnşallah birlikte bu iddialarımızı daha da ileri götüreceğiz." diye konuştu.

TVF ile farklı projeler için çalıştıklarını vurgulayan Erdoğan, "İnşallah bu iş birliğini daha ileri götüreceğiz. 'Sponsor olduk, ismimizi verdik' deyip, bir kenara çekilmeyeceğiz. Bu işin hakkını verip, hem Türk voleybolunun marka değerini hem de Vestel'in başarılarını dünyaya yayacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantıda Özkan Mutlugil, Turan Erdoğan'a A Milli Erkek Voleybol Takımı forması ve plaket verirken, Erdoğan da Mutlugil'e Vestel'in ürettiği yerli akıllı telefon Venus'ten hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :