"Vergi Haftası" etkinlikleri

"Vergi Haftası" etkinlikleri

NEVŞEHİR (AA) - Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın...

NEVŞEHİR (AA) - Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, İl Defterdarı Orhan Taş, anıtı selamlayarak çelenk bıraktı.

Daha sonra Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret eden Taş, çalışmaları ve hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler konusunda Aktaş'a bilgi aktardı.

Ardından beraberindeki heyetle Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret eden Taş, buradaki konuşmasında, vergi bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini yaygın hale getirilmesini amaçladıklarını kaydetti.

Taş, "Verginin, toplumsal kalkınma ve büyüme başta olmak üzere her alanda sağlanacak gelişmedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösteriyoruz. Vergi konusunda son yıllarda toplumda önemli bir bilincin oluştuğunu gözlemliyoruz. Nevşehir’de, küçük yaşlardan itibaren vergi bilincinin geliştirilmesi için okullarda, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlikler düzenleyeceğiz." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :