Vergi Haftası

Vergi Haftası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Defterdar Vekili İbrahim Bayraktar, 29. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Defterdar Vekili İbrahim Bayraktar, 29. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı'yı ziyaret etti.

Bayraktar, ziyarette yaptığı konuşmada, toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığını söyledi.

Hafta süresince toplumun tüm kesimlerinde vergi bilinci oluşturmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, "Ülke olarak ilerlemenin yolu bu bilinci toplumun tabanına yaymakla mümkün. Vergi mükelleflerinden oluşan bir kuruluşun idarecileri olarak memlekete faydalı olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Varlı ise vergi bilinci oluşturmanın ve kayıt dışı ekonominin önüne geçmenin mevcut vergi oranlarında indirime gidilmesiyle mümkün olacağına inandıklarını ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :