Vergi Haftası

Vergi Haftası

KARAMAN (AA) - Karaman Defterdar Vekili Recep Sümer, 28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti. Kamuoyunda vergi...

KARAMAN (AA) - Karaman Defterdar Vekili Recep Sümer, 28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.
Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacını taşıyan Vergi Haftası'nın 28'incisi kutlanıyor.
Kutlamalarda, Defterdar Vekili Recep Sümer, kurum çalışanlarıyla Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret etti.
Vali Tapsız, ziyarette yaptığı konuşmada, kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı ve daha etkin bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulması için devletlerin gerek duyduğu başlıca gelir kaynağının vergi gelirleri olduğunu söyledi. Ülkenin kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin şekilde ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması için herkesin yükümlü olduğu vergisini vermesi gerektiğini ifade eden Tapsız, "Vatandaşlarımızın Vergi Haftası'nı kutluyor, tüm kişi ve kuruluşlarımıza da kazançlarının bir bölümünü vergi olarak ödemenin huzuru içinde, sağlıklı ve hayırlı bol kazançlı günler temenni ediyorum." dedi.
Konuşmanın ardından Sümer, Vali Tapsız’a kurum çalışmaları ve Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :