Veli Öncan Premium Cars, Ankara Caddesi'ndeki Yeni Yerinde Hizmete Başladı

Veli Öncan Premium Cars, Ankara Caddesi'ndeki Yeni Yerinde Hizmete Başladı

Otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden Veli Öncan Premium Cars, 1978 yılından bu yana lüks otomobil pazarındaki etkileyici konumunu Ankara Caddesi'nde açtığı yeni plazasıyla taçlandırdı.

Veli Öncan Premium Cars, 1978 yılından bu yana otomotiv sektöründe özel bir isim olarak öne çıkıyor. Yüksek güvenilirlik ve ticari itibar anlayışını benimseyen firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak lüks otomobil pazarındaki iddiasını her geçen gün arttırıyor.

v1.jpg

Veli Öncan Premium Cars, lüks otomobil tutkunlarına daha geniş ve modern bir hizmet sunmak amacıyla Ankara Caddesi'nde yeni bir plaza açılışı gerçekleştirdi.

Açılışa, Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Selman Özboyacı'nın yanı sıra KTO Başkanı Selçuk Öztürk, KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konyaspor Eski Başkanı Ahmet Şan gibi önemli isimler ve seçkin davetliler katıldı.

v2.jpg

Yeni plaza, teknik donanımı yüksek, satış ve satış sonrası hizmetlerde öne çıkan kadrosu ile lüks sınıf otomobil gruplarında müşteri beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Veli Öncan Premium Cars Yönetim Kurulu Başkanı Veli Öncan, açılışta yaptığı konuşmada, firma olarak müşteri memnuniyeti ve güvenilirliği taviz verilmeyecek kavramlar olarak benimsediklerini vurgulayarak, otomotiv sektöründeki gelişmelere uyum sağlamak adına teknolojiye yaptıkları katkılara dikkat çekti.

v3.jpg

Öncan, "Yarım asra yaklaşan tecrübemizle müşterilerimizin yeni bir otomobil sahibi olabilmesi ve ikinci el oto değişimi gibi mevcut tüm imkanları seferber ederek, beklentilerin üzerinde bir hizmet sunma çabasındayız. Ankara Caddesi 154 HD numarada hizmet vermeye başlayan Veli Öncan Premium Cars Plaza, şıklığı, konforu ve güveni bir araya getirerek müşterilerini ağırlamaya hazır. Tüm dost ve müşterilerimizi bekliyoruz." dedi.

v4.jpg

Veli Öncan Premium Cars, lüks otomobil tutkunlarına sunduğu geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektördeki yerini sağlamlaştırarak, müşterilerine özel hissettiren lüks tasarımlarla öne çıkıyor. Ankara Caddesi'nde açtığı yeni plazasıyla firma, müşterilerine daha geniş bir showroom ve teknik servis imkanı sunarak sektördeki etkileyici konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.