Vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı

Vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, son zamanlarda kurumun adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, son zamanlarda kurumun adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda art niyetli kişiler tarafından kurumda bakım ve koruma altında bulunan çocuklara ve engellilere yardım toplama bahanesiyle müdürlüğün adına bağış ve yardım kampanyası adı altında para toplandığı duyumlarının alındığını bildirildi.

İhtiyaç sahibi, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlara yardımların Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve müdürlük aracılığıyla yapıldığı belirtilen açıklamada, "Kurumumuzun adını kullanarak yardım toplama durumu ile karşılaşan vatandaşların söz konusu bu duruma itibar etmemesi ve 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulunulmasını rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :