Vali ve Jandarma Bölge Komutan Vekili öğrencilerle buluştu

Vali ve Jandarma Bölge Komutan Vekili öğrencilerle buluştu

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sonel ile Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Çolak, öğrencilerle bir araya geldi

TUNCELİ (AA) - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel ile Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Vedat Çolak, Jandarma Bölge Komutanlığında öğrencilerle bir araya gelerek askeri araçları tanıttı.

Valilikten yapılan açıklamada, Sonel'in, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Vedat Çolak, Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ve bazı kurum yetkilileriyle ilçeleri ziyaret ederken öğrencilere verdiği sözleri yerine getirmeye devam ettiği belirtildi.

Sonel'in ilçe ziyaretlerinde öğrencilere sinema sözü verdiği ve her hafta bir ilçeden gelen öğrencileri makamında ağırladığı anımsatılan açıklamada, Sonel'in bu hafta, Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar beldesinden gelen öğrenciler ile Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Vedat Çolak'ın makamında bir araya geldiği belirtildi.

Sonel ve Tuğgeneral Çolak'ın öğrencilere, jandarmanın kullandığı helikopter, ejder, kobra, kirpi, TOMA, jandarma devriye aracı ve ekibi, operasyon birliklerinin kış, bahar, yaz teçhizatları, jandarma trafik timi, patlayıcı madde imha uzmanları ve standı, olay yeri inceleme timinin yaptığı çalışmaları hakkında bilgiler verdiği belirtilen açıklamada, ziyarette askeri helikopterin de öğrencilere gösteri yaptığı vurgulandı.

Açıklamada, sohbet ettiği öğrencilere çeşitli hediyeler verip ikramda bulunan Sonel'in, öğrencileri Jandarma Bölge Komutanlığında ağırlayan Tuğgeneral Vedat Çolak'a teşekkür ettiği bildirildi.

Sonel, öğrencilere yönelik şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz, hepinizin heyecanı ve mutluluğu gözlerinizden okunuyor. Bu pırıldayan ışığı görmek bizleri mutlu ediyor. Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle sizleri yetiştiren öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum. Bakın aramızda rektörümüz, başsavcımız, jandarma komutanımız, emniyetimizden polis teyzeleriniz, amcalarınız var. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar dilerim. Devletimizin tüm imkanlarıyla sizlerin yanınızdayız. Hepiniz ailelerinize selamlarımızı söyleyin."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :