Vali, vatandaşla buluştu

Vali, vatandaşla buluştu

AKSARAY (AA) - Aksaray Valliği tarafından vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dile getirebilmeleri amacıyla düzenlenen "Halk Günü" toplantıları devam...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valliği tarafından vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dile getirebilmeleri amacıyla düzenlenen "Halk Günü" toplantıları devam ediyor.

Valilik Makamında gerçekleştirilen Halk Gününde vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Aykut Pekmez, devletin vatandaşı için var olduğunu, hizmetlerin vatandaş odaklı olarak yürütüldüğünü belirtti.

İnsanın olduğu yerde ihtiyaçların her zaman var olacağını kaydeden Pekmez, devletin vatandaşların sorunlarının çözümü, eksikliklerinin giderilmesi noktasında çeşitli müracaat yolları oluşturduğunu, gerek yeni uygulamaya başlanan "Açık Kapı, Milletin Kapısı" uygulaması gerek düzenledikleri halk günü toplantılarında vatandaşların doğrudan sorunlarını aktardığını söyledi.

Vatandaşlarla görüşen Vali Pekmez, sorunlarını anlatmak isteyen engelli vatandaşların yanına giderek, sorunlarını dinledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :