Vali Tuna gençlerle buluştu

Vali Tuna gençlerle buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir Temsilciliğini ziyaret etti.Ziyarette konuşan Vali Tuna,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir Temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Tuna, Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusa sahip olduğunu ve gençlerin iyi eğitim almasının gelecek adına önemli olduğunu vurguladı.

TÜGVA gibi önemli kuruluşların yaptığı güzel çalışmaların örnek olmasını dileyen Vali Tuna, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Daha da güçlü bir Türkiye'yi sizler yaratacaksınız.  Kendi kültür ve medeniyetinize sahip çıkan inançlı gençler olarak yetiştirilmeniz bizim en büyük arzumuzdur. Birbirinize saygılı olun. Hiçbir zaman birbirinizin hakkını yemeyin. Çocuklarınızı da yetiştirirken böyle yetiştirin. Gençlik için yapılan her türlü çalışmanın yarınlara faydası olduğu kadar bu günlere de etkisi olacak."

Kendisi, ailesi ve yaptığı görev hakkında merak edilen sorulara da yanıt veren Vali Tuna, gençlere bol bol nasihatlerde bulundu.

TÜGVA Temsilcisi Sert ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, günün anısına Türkiye Gençlik Vakfı'nı simgeleyen şilti Vali Tuna'ya takdim etti.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı