Vali Toprak’tan TED Koleji’ne ziyaret

Vali Toprak’tan TED Koleji’ne ziyaret

Konya’daki okul ziyaretlerini sürdüren Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, TED Konya Kolejini ziyaret ederek okul yönetimi ve öğrencilerle görüşmeler gerçekleştirdi.

 

TED Konya Koleji Kampus alanı bahçesinde anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin sevgi gösterileri ile karşıladığı Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak,  ilkokul öğrencileri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra TED Konya Kolejini yöneticiler ile birlikte okulu gezen Vali Cüneyit Orhan Toprak, okul 9/C sınıfına konuk oldu. Vali Toprak, öğrencilere İngilizce sorular sordu. Okul yönetiminden okul hakkında bilgiler alan Vali Toprak, yöneticilerle güncel eğitim konuları üzerine görüşmeler yaparak ziyaretini tamamladı.

GÜLÖREN’DEN TEŞEKKÜR

TED Konya Koleji Kurucu ve Genel Müdürü Gülören Kale, “Konya Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’ın okulumuzu ziyaret etmesi ve öğrencilerimizle birlikte olması bizler mutlu etmiştir. Ziyaretlerinden dolayı Konya Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğrafla ile buldu.

vali-toprak’tan--(3).jpg

vali-toprak’tan--(5).jpg

vali-toprak’tan--(6).jpg

Etiketler :