Vali Toprak'tan Konyaspor'a ziyaret

Vali Toprak'tan Konyaspor'a ziyaret

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Konyaspor'u ziyaret etti. Ziyarette son dönemde saha içinde ve dışında gerçekleştirdiği başarılar, projeler ve icraatlar konuşuldu.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak  Konyaspor'u ziyaret etti. Ziyarette son dönemde saha içinde ve dışında gerçekleştirdiği başarılar, projeler ve icraatlar konuşuldu. 

Ziyarette Başkanı Hilmi Kulluk Vali Cüneyit Orhan Toprak’a üzerinde isminin yazılı olduğu köstekli saati takdim ederken, Teknik Direktör Aykut Kocaman futbolcuların imzaladığı 42 numaralı formayı hediye etti.  Vali Toprak bu esnada Kocaman'a, "Hocam koyu Konyasporluyum biliyorsunuz değil mi?" dedi.

hakkari-(2).png


Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğunu ağırladık
Kurucusu ve Onursal Başkanı Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın olduğu Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğu üyeleri Perşembe akşamı Selçuklu Kongre Merzezi’nde gerçekleştireceği gösteri öncesinde Konyaspor'u ziyaret etti. Önce Konya Büyükşehir Belediyesini gezen topluluk daha sonra Kayacık tesislerine giderek yönetim kurulu, teknik heyetimiz ve futbolcularla bir araya geldiler. 
Kulübün lisanslı ürünleri atkı, bere ve eldivenlerin hediye edildiği Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu üyeleri ziyaret boyunca futbolculara ve teknik direktör Aykut Kocaman’a yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Hakkârili gençler teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla bir süre görüşerek hem sohbet ettiler hem de günün anısına fotoğraf çektirdi.

Toprak: İki şehir birbirini tanımalı

Hakkari Valiliği görevinin ardından Konya'ya atanan Vali Cüneyit Orhan Toprak, her iki şehrin birbirini yakından tanımasını istediğini söyledi. Hakkari'de kurdukları Reng-i Hakkari Topluluğunun Konya'da konser vereceğini hatırlatan Vali Toprak, "Konya’nın ve Hakkari’nin birliği, bütünlüğü, birbirlerini daha yakından tanımaları, ısınmaları, kaynaşmalarına için verilecek konser büyük vesile olacak. Şimdi misafirlerimizin hepsi Konyaspor’un atkılarını da taktı. En azından ikinci takımları Konyaspor olacak" dedi.  

 

hakkari-(1).png

aw604590_06.jpg

aw604590_07.jpg

 

Etiketler :