Vali Toprak’a ziyaretler sürüyor

Vali Toprak’a ziyaretler sürüyor

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hakkâri’den Konya’ya atanan Vali Cüneyit Orhan Toprak’a ziyaretler sürüyor.

 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hakkâri’den Konya’ya atanan Vali Cüneyit Orhan Toprak’a ziyaretler sürüyor. Geçtiğimiz pazartesi günü Konya Valiliği görevine başlayan Vali Toprak bir taraftan şehrin idari amirliğini yaparken bir taraftan da ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul ediyor.

 

BAŞKAN KÜTÜKCÜ’DEN ZİYARET

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kütükcü, Vali Toprak’a projeler hakkında ve konya sanayisi hakkında genel bilgi verdi. Vali Toprak Başkan Kütükcü’ye ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek Konya sanayisinin daha da geliştirilmesi ve ihracatın artırılması için birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

 

AK PARTİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile Başkan yardımcıları,  Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı ziyaret etti. Konya’nın siyaseti ve genel durumu hakkında bilgi veren Başkan Angı, Konya’nın birlik ve beraberliğe her zaman önem veren şehir olduğunu söyledi. Konya’nın siyasi çizgisinin de belli olduğunu söyleyen Başkan Angı, vali Toprak’a yerel seçimlerde de AK Parti’nin büyük başarı kazanacağını dile getirdi. Vali Toprak, Başkan Angı ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN YAŞAR’DAN ZİYARET

Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Aşkın Yaşar ve beraberindeki heyet, Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı ziyaret etti. Başkan Yaşar Vali Toprak’a, Konya’nın genel hayvancılık durumu hakkında kısa bilgi verdi. Vali Toprak, Başkan Yaşar ve beraberindeki heyete, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.

 

REKTÖR ŞAHİN’DEN ZİYARET

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör yardımcıları ile birlikte, Vali Toprak’ı ziyaret etti. Rektör Şahin, ziyarette, Vali Toprak’a Selçuk Üniversitesi’nin son dönemdeki başarıları ve genel durumu hakkında bilgi verdi. Vali Toprak, Selçuk Üniversitesi’nin Konya ile bütünleştiğini ve üniversitenin daha da ileriye gitmesi için birlikte projelere imza atmaya hazır bulunduklarını söyledi.

 

SUDAN HEYETİNDEN ZİYARET

Sudan Kuzey Kordofan Eyaleti Valisi Ahmed Mohammed Haroun, Sudan Büyükelçisi Dr. Yousif Ahmed Eltayeb Elkordafani ve beraberindeki Sudan Heyeti, Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı ziyaret etti. Konya’ya işbirliği yapmak için geldiklerini ve bu vesile ile kendileriyle tanışmaktan gurur duyduklarını söyleyen Vali Haroun, Konya ile her alanda iş ilişkilerini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Vali Toprak’da Sudan’ın Türkiye dostu bir ülke olduğunu söyleyerek, “Sudan ile yapılacak her ortak ilişki ve alışverişe hazırız. Bunun için bizlerin üzerine ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya hazırız” dedi. Vali Toprak eyalet Valisi Haroun, ve beraberindeki heyete ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

 

ak-parti’den-hayirli--(1).jpg

selcuk-universitesi-rektoru--ziyaret.jpg-2.jpg

sudan-kuzey-kordofan--1.jpg

veteriner-hekimleri-odasi--ziyaret.jpg