Vali Topaca'ya hayırlı olsun ziyaretleri

Vali Topaca'ya hayırlı olsun ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Ankara Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dile

ANKARA (AA) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ankara Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri de Topaca'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ankara Valisi Topaca'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Vali Topaca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyareti için Milletvekili Yaman'a teşekkür etti.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Topaca'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Topaca, misafirlerine teşekkür ederek, bir süre makamında sohbet etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :