Vali Sonel'den Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı kabul

Vali Sonel'den Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı kabul

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sonel, 5 çocuğundan 4'ü engelli olan Ani Oğurlu'yu makamında kabul ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

TUNCELİ (AA) - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 5 çocuğundan 4'ü engelli olan Ani Oğurlu'yu makamında ağırladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Sonel, daha önce evlerinde ziyaret ettiği engelli annesi Oğurlu'ya davette bulundu.

Oğurlu, engelli çocukları Nuray (41), İlhan (40), Semra (39) ve Hasan Orhan Oğurlu (28) ile Vali Sonel'i makamında ziyaret etti

Oğurlu ailesinin sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Vali Sonel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınların gününü kutladı.

Kadınların sadece yılın belirli gün ve haftalarında değil her gün hatırlanması gereken özel insanlar olduklarını belirten Vali Sonel, şunları kaydetti:

"Ani anamızın da İlhan, Nuray, Hasan ve Semra isimli dört tane çocuğu var. Bu kardeşlerimize Ani anamız, gününün 24 saatini ayırıyor. Her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Çok büyük bir fedakarlıkla çocuklarına bakıyor. O yüzden biz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hem tüm kadınlarımız adına Ani anamıza teşekkür ediyoruz hem de gününüzü kutluyorum."

Oğurlu da davetten dolayı çok sevindiğini vurgulayarak, "Allah sizden razı olsun. Çocuklarımı ayakta tutmamda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Tunceli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Eylem Mut ve kurum personeli de aileye eşlik etti.

Vali Sonel, günün anısına Ani Oğurlu'ya çiçek takdim ederek cumhuriyet altını armağan etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :