Vali Şentürk'ten Harmanaltı köyüne ziyaret

Vali Şentürk'ten Harmanaltı köyüne ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, köy ziyaretinde vatandaşların taleplerini dinledi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Harmanaltı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, köy ziyaretinde vatandaşların taleplerini dinledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Harmanaltı köyünü ziyaret eden Şentürk, muhtar Hikmet Gürler'den köy hakkında bilgiler alarak, vatandaşlar ile sohbet etti.

Şentürk, burada yaptığı konuşmada, köyün ihtiyaçları için ellerinden gelen her türlü yardımı ve desteği sunduklarını belirtti.

Geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlayan köylülerin gelirlerini artıracak çalışmalar yürüttüklerini aktaran Vali Şentürk, "Köylerimizdeki yaşam standartlarını yükseltme gayretindeyiz. Köyümüzün en büyük sorunlarından biri olan su sorununu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Köylerin altyapı çalışmaları, kilit parke, sulama, çöp toplama gibi işlemlerini yakından takip ediyoruz. Harmanaltı köyümüzdeki eksikleri ve ihtiyaçları da belirledik. Bunların en kısa zamanda giderilmesi için gerekli hassasiyeti göstereceğiz." ifadelerini kulandı.

Şentürk'e ziyaretinde, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen, Boztepe Kaymakamı Sedat Özdemir, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve daire amirleri eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :