Vali Kamçı'dan bayram mesajı

Vali Kamçı'dan bayram mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.Vali Kamçı, mesajında, sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Kamçı, mesajında, sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu bayramlardan Kurban Bayramı'nı milletçe, huzur ve güven ortamı içerisinde hep beraber kutlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti.

Bayramların her türlü toplumsal ve kutsal değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Kamçı, şunları kaydetti:

"Unutulmamalıdır ki bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegane temennimizdir. Bu inançla, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur içinde geçirebilmeleri adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca gerekli her türlü tedbirin alındığını ifade etmek isterim. Bayram tatilinin huzurlu bir şekilde yaşanması için görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize, zabıta, itfaiye ve diğer tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kayserili hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını temenni eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :