Vali Kamçı'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Vali Kamçı'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Kamçı, mesajında, tüm insanlara kaliteli sağlık...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Kamçı, mesajında, tüm insanlara kaliteli sağlık hizmeti verilmesi ve vatandaşların hizmetlerden en iyi şekilde yararlanabilmesinin, Türkiye'nin her zaman hedefleri arasında yer aldığını belirtti.

Vatandaşlara kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunulması için en büyük görevin doktor ve sağlık çalışanlarına düştüğünü vurgulayan Kamçı, Kayseri'nin Orta Anadolu'da sağlık sektörünün kalbi olduğunu kaydetti.

Kamu ve özel sektörün işlettiği hastanelerin, Kayseri'nin şifa dağıtan merkezi haline gelmesinde önemli payı bulunduğunu ifade eden Kamçı, şunları aktardı:

"Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, bilgi, birikim ve tecrübelerine fiziki gelişmişlik ve modernliği de ekleyen sağlık sektörümüz, Kayseri'nin yükselen değeri olmaya devam edecektir. Branş ve ihtisas hastanelerimiz sadece Kayseri ve bölge halkına hizmet vermekle kalmamış, komşu ülke vatandaşlarının teşhis ve tedavi için tercih ettiği sağlık kuruluşları haline gelmiştir. Bu durum, fedakarca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın başarısıdır. Bu duygu ve düşüncelerle sağlık hizmetleri alanındaki yüce mesleklerinde özveriyle çalışan doktorlarımız ile diğer sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, başarılarının devamını dilerim."






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :