Vali Kamçı, sanayicilerle bir araya geldi

Vali Kamçı, sanayicilerle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İncesu Organize Sanayi Bölgesinde sanayicilerle bir araya geldi. İncesu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İncesu Organize Sanayi Bölgesinde sanayicilerle bir araya geldi.

İncesu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Teşekkül Heyeti, Vali Kamçı başkanlığında toplandı.

Kamçı, toplantıda yaptığı konuşmada, İncesu OSB’de yatırım yapan ve yatırım planları bulunan sanayici ve iş adamlarıyla bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Sanayici ve iş adamları bakımından Kayseri’nin Türkiye'de öncü konumda olduğuna işaret eden Kamçı, Kayseri’nin artan yatırım ihtiyacını karşılamak üzere İncesu OSB de yatırımcılara çok güzel imkanlar sunduğunu ifade etti.

İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özkaya da sanayi bölgesinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vererek, OSB'de 35 firmanın üretim halinde olduğunu ve bu sayıyı artırmak istediklerini belirtti.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan sanayiciler, 2017 yılının faaliyetlerini değerlendirerek, 2018 yılında yapılacak çalışmalar hakkında istek ve önerilerini ilettiler.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :