Vali Kamçı koruyucu ailelerle buluştu

Vali Kamçı koruyucu ailelerle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de koruyucu aileler yemekte bir araya geldi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen program Vali Süleyman...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de koruyucu aileler yemekte bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen program Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Programa, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ve eşi Sevil Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve koruyucu aileler de katıldı.

Programda konuşan Neşe Özhaseki, ailenin en küçük yapı taşı olduğunu ifade ederek, ailedeki güzelliklerin bir kelebek etkisi oluşturarak toplumun tamamına güzellik saçacağını ifade etti.

Birçok çocuğun çeşitli nedenlerle aile ortamından mahrum kaldığını aktaran Özhaseki, devletin bu konuyla ilgili tüm kurumlarıyla çocuklara sahip çıktığını vurguladı.

Özhaseki, Kayseri'nin koruyucu aile kapsamında 4. sırada olduğunu bildirdi.

Ayşe Kamçı ise, devletin kendisine emanet edilen, koruma ve bakım altında bulunan çocukları mahrum bırakmamak için her türlü imkanı seferber ettiğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :