Vali Kamçı, gazi ve yakınlarıyla yemekte buluştu

Vali Kamçı, gazi ve yakınlarıyla yemekte buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, gaziler ve aileleri ile yemekte bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Orduevi'nde gerçekleştirilen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, gaziler ve aileleri ile yemekte bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Orduevi'nde gerçekleştirilen programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke,12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selçuk Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ile gazi ve yakınları katıldı.

Gazi ve yakınları ile yakından ilgilenen Vali Kamçı, sohbet ettiği ailelerin isteklerini dinledi.

Kamçı,Türk milletinin gazilere büyük minnet ve şükran borcu olduğunu ifade ederek, bundan sonraki yaşamlarında onlara sağlık ve huzur diledi.

Tuğgeneral Teke ise, gaziler ve aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Teke, "Vatanın bütünlüğü, devletin bekası asil milletin huzur ve güvenliği için yurt içinde ve sınır ötesinde kutsal vazifelerini yaparken vatanı, milleti ve bayrağı için seve seve göğüslerini siper eden kahraman gazilerimiz, şanlı tarihimizin destansı sayfalarındaki en müstesna yerlerini almışlardır.'' ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :