Vali İhsan Dede İlkokulu’nda 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Vali İhsan Dede İlkokulu’nda 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Selçuklu-Vali İhsan Dede İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı etkinliklerle coşkuyla kutlanırken, öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleştirildi

 

            TBMM’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Konya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

            Selçuklu- Vali İhsan Dede İlkokulundaki 23 Nisan kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal marşının hep birlikte okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Okul Başmüdür Yardımcısı İbrahim Yeniler”  Bu bayram milli bayramlarımızdan biridir. Atatürk’ün çocuklara verdiği büyük bir armağanıdır. Bu bayram sizin için büyük bir bayramdır.Türklüğümüzün şanıdır. Bugünde ve yarında aslı görevimiz devletimizin bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmezliğini ebediyen korumaktır.

Türk bayrağının altında, Atatürk’ün izinde yürümek, bahtiyarlıkların en büyüğüdür. Nice 23 Nisan kutlamalarında bulaşmak üzere sevgili öğrencilerim bayramını kutluyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı programa geçildi. Öğrenciler 23 Nisan şiirleri, folklor gösterisi, Şarkı ve Türküleri seslendirerek 23 Nisan Çocuk bayramı programına renk kattılar

Programa katılan öğrenci velileri ise zaman zaman öğrencilerin söyledikleri şarkı ve türkülere eşlik ettiler.

Selçuklu-Vali İhsan Dede İlkokulunda 23 Nisan Çocuk bayramı kutlamaları öğretmen, öğrenci ve velilerin günün anısına çektirdikleri toplu fotoğraf ile son buldu.