Vali Düzgün, il ve bölge müdürleriyle bir araya geldi

Vali Düzgün, il ve bölge müdürleriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı, Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında yapıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı, Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarınca yürütülen hizmetlerde birimler arasında koordinasyonun sağlanması, yapılan veya yapılacak işlerin gözden geçirilmesi, kamu kurum ve kuruluşlarının birbiriyle koordineli çalışması gibi konuların değerlendirildiği "İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı" düzenlendi.

DSİ 12. Bölge Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Düzgün’ün yanı sıra, vali yardımcıları ile kamu kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Düzgün, Kayseri’ye hizmet eden kamu kurumlarının birbirlerinin faaliyetlerini tanımalarını ve koordinasyonun eksiksiz bir şekilde sürdürülerek kamu yatırımlarının sorunsuz devamını amaçladıklarını belirtti.

Kamu hizmetlerinin zamanında ve en iyi şekilde yürütülmesinin kaliteli hizmet anlayışı ile birebir ilişkili olduğunu ifade eden Düzgün, vatandaş odaklı kaliteli hizmet konusunda belli bir standardın yakalanması gerektiğini kaydetti.

Kamu görevlerinin icrasında önem, özen ve dikkat ilkelerine önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Düzgün, ayrıca, sosyal medyanın kitlesel iletişim noktasındaki önemine değinerek, kamu görevini yürüten amir ve memurların sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda sorumlu davranması gerektiğini bildirdi.

DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun da kurumlarınca yürütülen yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :