Vali Canbolat, Beyşehir'i ziyaret etti

Vali Canbolat, Beyşehir'i ziyaret etti

Konya Valisi Yakup Canbolat, Beyşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Vali Canbolat, beraberindeki Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Vekili Nasuh Arslan ile il merkezindeki bazı kurumların yöneticileri ile birlikte “vatandaşla buluşma etkinliği” kapsamında Beyşehir ilçesini ziyaret etti. Anamas Konukevi’nde düzenlenen , ilçe protokolü ve bazı kurumların müdürleri ile mahalle muhtarlarının katılımıyla sorun ve taleplerin görüşüldüğü istişare toplantısının son bulmasının ardından Vali Canbolat ve beraberindekiler, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, Vali Canbolat’a günün anısı olarak Beyşehir’i yansıtan çini işlemeli porselen tabak hediye etti.

Vali Canbolat, Beyşehir ziyaretinde bir şehit ailesini evinde ziyaret etti. Canbolat, Antalya’nın Kepez İlçesinde görevli iken 4 Ekim 2012 tarihinde şehit olan polis memuru Abdullah Bülbül’ün ilçe merkezinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Türkiye Harp Malülü Şehit Aileleri, Gaziler ve Dul Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilciliği’nin yeni açılan mekanını da ziyaret eden Canbolat, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Canbolat’ın Beyşehir’deki toplantı ve ziyaret programlarına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir de eşlik etti.

Vali Canbolat, ziyaretleri kapsamında Beyşehir Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti.Haber Merkezi