Vali Ataklı'dan Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret

Vali Ataklı'dan Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette, Aksaray Valisi Ataklı, şehit yakınları ile görüştü ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Ataklı, yaptığı açıklamada, şehitlerin, gazilerin ve vatan için mücadele eden insanların unutulmasının mümkün olmadığını söyledi.

Her zaman şehit yakınlarıyla beraber olduklarını belirten Ataklı, şunları kaydetti:

"Gönlümüz, aklımız sizinle. Sizlerin rahatı huzuru mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bizler, her daim sizlerle beraberiz. Sizler, vatan için, bu milletin bekası, varlığını sürdürmesi için kendi canınızdan fedakarlıkta bulundunuz. Bu çok önemli bir şey, her kese de nasip olmaz. Bu sizler için bu bir şereftir, vatan için de bir şereftir. Şehit ailelerimizi, şehitlerimizi yüceltmemiz lazım. Bizler, sizlerin bu dünyada herhangi bir sıkıntıya duçar olmamanız için ne gerekiyorsa onu yapmak durumundayız."

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, ise, "20 yaşındaki çocuklarımız vatan uğruna bayrak uğruna şehit oldu. Onların acısı unutulmuyor. Ancak, bu acımız onurlu ve şerefli bir acı." dedi.

Dernek Başkanı Koçak, "Şehit ailelerinin hatırlanması ve ziyaret edilmelerinden mutlu olduk. Eşiniz hanımefendi ve sizlerin ziyaretleri, bizleri çok mutlu ediyor. Size çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :