Vakıflar Bölge Müdürü Karaca'dan Başkan Aydın'a ziyaret

Vakıflar Bölge Müdürü Karaca'dan Başkan Aydın'a ziyaret

SİVAS (AA) - Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca ve kurum personeli, Vakıflar Haftası dolayısıyla Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret...

SİVAS (AA) - Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca ve kurum personeli, Vakıflar Haftası dolayısıyla Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karaca, ziyarette, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ederek, belediyeden her konuda yardım gördüklerini belirtti.

Belediye Başkanı Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, şunları kaydetti:

"Gerek Vakıflar Genel Müdürlüğümüz gerekse Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz kanalıyla hem ecdadın bize bıraktığı mirasa hem de onların bize bıraktığı fiziki yapılara sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bununla beraber de vakıflar her geçen gün garip gurebaya sahip çıkan ve onlar için yeni projeler üreten bir anlayış içerisinde. Bunun da mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Zaten belediye, kurum olarak aslında vakıfcılıkla çok örtüşen bir kurum."

Aydın, cumartesi ve pazar günü Sivas'ta yapılacak Tarihi Kentler Birliği Toplantısı'nın da vakıf anlayışıyla yapılacağını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :