Uzungöl yolunun ulaşıma kapanması

Uzungöl yolunun ulaşıma kapanması

Uzungöl'e ulaşımı sağlayan Of-Çaykara karayolunun heyelan sebebiyle kapanmasının ardından yol açma çalışmaları devam ediyor

TRABZON (AA) - Doğu Karadeniz'e gelen turistlerin en çok ziyaret ettiği turistik merkez Uzungöl'ün dün heyelan nedeniyle kapanan yolunu açma çalışmaları sürüyor. ulaşımı sağlayan Of-Çaykara karayolunun heyelan sebebiyle çift yönlü kapanmasının ardından yol açma çalışmaları sürüyor.

Of-Çaykara karayolunun, Of'un Fındıkoba mevkisinde dün meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanmasının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlerde ara verdiği yol açma çalışmalarına, bugün yeniden başladı.

Çift yönlü olarak trafiğe kapanan ve büyük bölümü toprakla dolan yolun, yaklaşık üçte birlik kısmı temizlendi.

Of'un Fındıkoba, Cumapazarı, Erenköy, Çataldere, Gürpınar, Uğurlu ve Bölümlü mahalleleri ile Dernekpazarı ve Çaykara ilçelerine ulaşım, Of Saraçlı-Tekoba-Uğurlu grup yolundan sağlanıyor.

Öte yandan, yoğun trafik nedeniyle mahalle aralarından geçen yolda sıkıntılar yaşanırken, özellikle kamyon ve otobüs gibi araçlar ise bu yoldan ulaşım sağlayamıyor.

Uzungöl yolunun ulaşıma kapanması

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :