Uzun Kuyruk Marsupilami  M1 Konya AVM’de

Uzun Kuyruk Marsupilami M1 Konya AVM’de

Upuzun kuyrukları, huba hubaca konuşmaları, doğayla olan dostlukları ve yardım severlikleriyle büyük küçük herkesin sevgilisi Marsupilami, M1 Konya Alışveriş Merkezine konuk olacak.

 

Upuzun kuyrukları, huba hubaca konuşmaları, doğayla olan dostlukları ve yardım severlikleriyle büyük küçük herkesin sevgilisi Marsupilami, M1 Konya Alışveriş Merkezine konuk olacak. Çocukların severek izledikleri Marsupilami çizgi filminin maskot karakterleri, 20-21 Nisan tarihlerinde 14:00-16:00-18:00 seansları ile ücretsiz olarak, M1 Konya Alışveriş Merkezin’de sahne alacak. Özel moderatörler eşliğinde sürecek olan etkinlikte, minikler eğlenceli bir gün geçirecekler. M1 Konya Alışveriş Merkezi Müdürü Tamer Yılmaz;  “Minik ziyaretçilerimiz, Marsupilami etkinliği ile çok eğlenecekler. Marsupilami ile  fotoğraf çektirerek hiç unutamayacakları bir anıya sahip olacaklar. Bu eğlenceli macera için minik ziyaretçilerimizi M1 Konya Alışveriş Merkezine bekliyoruz. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

M1 KONYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

Tüketicilere alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunmayı amaçlayan M1 Konya Alışveriş Merkezi bünyesinde Adese Hipermarket, Media Markt, Avşar Sinemaları, LC Waikiki, De Facto, Flo, Doğan Çanta, Ayakkabı Dünyası ve Deichmann bulunuyor. Ferah mekânı ve çeşitli yemek alternatifleriyle alışverişi keyfe dönüştüren M1 Konya Alışveriş Merkezin’de çocuk oyun alanları ve eğlence mekânları da yer alıyor.

Etiketler :