Uyuşturucunun zararları tiyatro ile anlatıldı

Uyuşturucunun zararları tiyatro ile anlatıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı tiyatro gösterisi yapıldı.Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı'dan yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı tiyatro gösterisi yapıldı.

Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Konfrens Salonunda gençlere yönelik olarak uyuşturucu ile mücadele kapsamında program düzenlendi.

Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanı Ahmet Akbayır, programın açılışında yaptığı konuşmada, gençliğin baş düşmanı olan uyuşturucunun zararları ve ailelerin üzerine düşen görevleri anlatmak amacıyla hazırlanan tiyatro oyununu gençlerle buluşturduklarını ifade etti.

Ülkü Ocaklarının uyuşturucuya karşı olan mücadelesinin kararlılıkla, her şart ve zeminde devam edeceğini vurgulayan Akbayır, Kırşehir'de bu konudaki çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.

Konuşmanın ardından ortaöğretim teşkilatının hazırladığı uyuşturucu konulu kısa film izlendi. Slayt gösterileriyle devam eden program uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı tiyatro gösterimiyle son buldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :