Uyuşturucu Almak İçin 15 Çuval Nohut Çaldılar

Uyuşturucu Almak İçin 15 Çuval Nohut Çaldılar

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, uyuşturucu madde temin etmek için hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde bir eve girerek 15 çuval nohut çaldıkları iddia edilen M.Ç, S. A. ve A.E. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu "extacy hap" ele geçirildi.

Şüphelilerin çaldıkları nohutları şehir merkezinde bir tüccara piyasa değerinin yarı fiyatına satarak, aldıkları parayla uyuşturucu madde temin ettikleri ileri sürüldü. Polis, hırsızlık olayını çalıntı ürünü satın alan işyeri sahibine ulaşarak aydınlattı. İşyeri sahibi, yüzleştirildiği 3 kişinin kendisine nohut çuvallarını satan şüpheliler olduğunu teşhis etti. Evden çalınan ve bulunan 10 çuval nohutun sahibine teslim edildiği, çalıntı nohutları satın alan işyeri sahibi hakkında da işlem başlatıldığı öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alınan 3 hırsızlık şüphelisi ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından "Hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanma" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Hırsızlık şüphelileri, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine kondu.