Uysal, Kağıthane'de incelemelerde bulundu

Uysal, Kağıthane'de incelemelerde bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni inceledi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni inceledi.

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal ilçede mevcut ve yeni dönem projeleri değerlendirmek üzere Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile bir araya geldi.

Uysal ve beraberindekiler, Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri'ne gelerek ilçedeki mevcut ve yeni dönem projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Uysal, çalışmaları dolayısıyla Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç ve ekibini tebrik etti.

Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni inceledi.

Konu başlıkları tek tek istişare edilerek 2019 yılına kadar tamamlanması gereken yatırımların iş takvimi planlanarak gerekli koordinasyon çalışması sağlandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, Uysal’a toplantının ardından birlikte fotoğraflarının yer aldığı el yapımı kağıttan üretilen resmi hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :