Uysal ilçe belediye başkanlarıyla buluştu

Uysal ilçe belediye başkanlarıyla buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal:- "İstanbul için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Biz İstanbul'u bir bütün olarak değerlendiriyoruz. İstanbul'u yöneten başkan arkadaşlarımızla beraber tecrübe ve fikirlerimizden bir si

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul için gece gündüz demeden var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, kenti bir bütün olarak değerlendirdiklerini ve ilçe belediye başkanlarıyla koordineli çalışmalarla verimli ve hızlı adımlar attıklarını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Mevlüt Uysal, ilçe belediye başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

İstişare toplantısına, ilçe belediye başkanlarının yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile bürokratlar da katıldı.

İstanbul'a gelecek dönemde kazandırılacak projelerin de konuşulduğu toplantıda, metro ve kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen aşamalardan bahsedildi.

Taşeron yasasının da değerlendirildiği toplantıda, ayrıca bu yıl İstanbul'da daha geniş kapsamlı gerçekleştirilecek ramazan etkinlikleri hazırlıklarına değinildi.

- "Dünyanın göz bebeği şehrimiz için toplantıları sürdüreceğiz"

Toplantıda konuşan Uysal, İstanbul için gece gündüz demeden var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz İstanbul'u bir bütün olarak değerlendiriyoruz. İstanbul'u yöneten başkan arkadaşlarımızla beraber tecrübe ve fikirlerimizden bir sinerji oluşturuyoruz. Koordineli çalışmalarla verimli ve hızlı adımlar atıyoruz."

Uysal, İstanbullular için yeni projeler ve çözümler üretmek adına daha önce tüm ilçe belediyelerde toplantılar yaptıklarını aktararak, "Bu toplantı, o toplantıların devamı niteliğinde. Dünyanın göz bebeği şehrimiz için ilçe başkanlarımızla bu toplantıları devam ettireceğiz." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :