UWW Yönetim Kurulu toplantısı

UWW Yönetim Kurulu toplantısı

- UWW Başkanı Lalovic:- "2016 Rio Olimpiyatları 2. Dünya Eleme Turnuvası organizasyonunu gerçekten çok beğendim. Kusursuz diyebilirim"- TGF Başkanı Aydın:- "Bu turnuvada vize alan çocuklarımızı tebrik ediyor ve olimpiyatlarda başarılar diliyorum"

ANKARA (AA) - Dünya Güreş Birliği (UWW) Yönetim Kurulu toplantısı, İstanbul'da yapıldı.

Türkiye Güreş Federasyonundan (TGF) yapılan yazılı açıklamada, toplantıda, 2016 Rio Olimpiyatları, olimpiyatta görev alacak hakemler ve 2017 yılındaki uluslararası güreş turnuvalarının yapılacağı ülkelerin belirlenmesi konularının ele alındığı bildirildi.

UWW Başkanı Nenad Lalovic'in, 2016 Rio Olimpiyatları 2. Dünya Eleme Turnuvası'nın Türkiye’de yapılmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığına ve Türkiye Güreş Federasyonuna böyle güzel bir organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Organizasyonu gerçekten çok beğendim. Kusursuz diyebilirim." değerlendirmesinde bulunduğu aktarıldı.

TGF Başkanı Musa Aydın'ın, toplantıda, 2016 Rio Olimpiyatları 2. Dünya Eleme Turnuvası'nın Türkiye'de yapılmasını sağlayan UWW Başkanı Lalovic'e ve yönetim kuruluna teşekkür ettiği kaydedildi.

Öte yandan, Nenad Lalovic'in Musa Aydın'a teşekkür plaketi takdim ettiği bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :