UTB'dan milli istihdam seferberliğine destek

UTB'dan milli istihdam seferberliğine destek

UŞAK (AA) - Uşak Ticaret Borsası (UTB) Başkanı Mustafa Sezer, milli istihdam seferberliğine destek vereceklerini bildirdi. Sezer, yaptığı yazılı açıklamada...

UŞAK (AA) - Uşak Ticaret Borsası (UTB) Başkanı Mustafa Sezer, milli istihdam seferberliğine destek vereceklerini bildirdi.

Sezer, yaptığı yazılı açıklamada Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunların amacına ulaşamayacağını söyledi. Gerek uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının, gerekse yabancı sermayeli bazı kuruluşların ekonomide kirli oyunlara alet olduğunu iddia eden Mustafa Sezer, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli istihdam seferberliğine UTB olarak destek vereceklerini aktaran Sezer, "Ekonomimizi daha iyiye götürecek her türlü faaliyete daha önce olduğu gibi bundan sonra da destek vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milli istihdam seferberliğine maksimum düzeyde destek olacağız. UTB üyelerinin de bu konuda bizleri yalnız bırakmayarak istihdam seferberliğine katılacaklarına canı gönülden inanıyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları siyasiler, iş dünyası, sivil toplum örgütleri ve halkımızın da desteği ile hep birlikte bozacağız." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :