Usta süreci Memleket'e değerlendirdi:  AYNI AŞK VE COŞKU İLE ÇALIŞACAĞIZ

Usta süreci Memleket'e değerlendirdi: AYNI AŞK VE COŞKU İLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Memleket Gazetesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy, İl Yönetim Kurulu Üyesi Feride Ersöz ve  Mehmet Ay ile birlikte gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar’ı ziyaret ettiler.

usta’dan-memleket’e--(2).jpg

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Usta,  “Aday tanıtımımızdan önce de saha çalışmalarımız devam ediyordu. Ancak şimdi tam olarak seçim heyecanı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Konya’da çalışmalarımız ve vatandaş ile istişarelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu zorlu sürecin üstesinden gelmekte teşkilatlarımızın emeğinin, çabasının çok önemli olduğunun farkındayız. Teşkilatlarımızın herkesin tek tek kapısını çalıp herkese dokunalım derdinin olduğunu biliyorum. Bunları anlatmaya bile gerek yok ama ara ara birbirimize güç vermek, destek vermek önemli.  31 Mart’ta yapılacak seçimler ülkemiz ve bizim için çok önemli. AK Parti her zaman belediyeciliği en iyi yapan parti olmuştur. Bu seçimlerde de vatandaşlarımızın AK Parti’ye güvendiğini ve destekleyeceğini biliyoruz” dedi.

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ ÖNEMLİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, yeni sürecin hayırlar getirmesini dileyerek birlik ve beraberliğin önemine değindi.  Usta, Herkesin gözü Konya’nın üzerinde. Konya da AK Partimizin güçlü bir kalesi olarak genel merkezimizde de güçlü bir şekilde temsil ediliyor. Bu partide hiçbir makam ve mevkinin de önemi yok. Önemli olan bu güzel şehrimize ve ülkemize katkı sağlayabilmek" ifadelerini kullandı.

usta’dan-memleket’e--(1).jpg

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Adem Alemdar, Usta ve AK Parti teşkilatlarına çalışmalarında başarılar diledi. Alemdar, Memleket Gazetesi olarak AK Parti’nin çalışmalarını ve projelerini kamuoyuna en iyi şekilde ulaştırmayı görev bildiklerini ifade etti. Öte yandan ziyarette Haber Müdürü M. Ali Elmacı da yer aldı. Ayşe Avcı-Memleket