Uşak'ta hırsızlık

Uşak'ta hırsızlık

İki markette, kasadan para çalınması ve "tırnakçılık" yöntemiyle yankesicilik yapılması, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

UŞAK (AA) - Uşak'ta iki marketteki hırsızlık vakaları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde E.L'ye ait marketin çekmecesinden para çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Marketteki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin Suriye uyruklu N.K. (21) olduğunu belirledi. Market sahibi dışarıda olduğu sırada çekmeceden 35 lira alıp kaçan N.K, polis ekiplerince kısa sürede gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.K. tutuklandı.

Hırsızlık anı güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, markete gelen bir kişinin çekmeceyi açarak paraları alıp kaçması görülüyor.

Öte yandan, Atatürk Mahallesi'nde başka bir markette ise İran uyruklu olduğu tespit edilen A.S'nin (59) alışveriş sonrası ödeme yapmak için gittiği kasada kasiyerin elindeki paralardan bir kısmını "tırnakçılık" suretiyle çaldığı anlar, marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Polis, güvenlik kameralarındaki görüntülerden kimliğini tespit ettiği yankesicilik şüphelisi A.S.'yi yakalamak için çalışma başlattı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :