Uşak'a Tarifeli Uçuşlar Yeniden Başladı

Uşak'a Tarifeli Uçuşlar Yeniden Başladı

UŞAK (AA) - Uşak Havaalanı'nda tarifeli uçak seferleri yeniden başladı. Bir süredir tarifeli uçuş yapılmayan Uşak Havaalanı'na bugün İstanbul Sabiha...

UŞAK (AA) - Uşak Havaalanı'nda tarifeli uçak seferleri yeniden başladı. 

Bir süredir tarifeli uçuş yapılmayan Uşak Havaalanı'na bugün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan Anadolu Jet'e ait uçak iniş yaptı.

Uçağı, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Uşak Milletvekili adayları Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin ile Uşak Havaalanı Müdürü Uğur Yalvaç karşıladı.

Cahan, karşılamada gazetecilere yaptığı açıklamada, uçuşların yeniden başlaması için AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin'in girişimde bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Sayın Özekin'in girişimleri sayesinde İstanbul üzerinden seferler yeniden başlatıldı. Uçağın yeniden seferleri başlatması için yoğun bir lobi çalışması yapıldı. Halkımızın da seyahat ederken uçağı tercih etmelerinde yarar var, çünkü fiyat açısından da eski dönemlere nazaran önemli avantajlar içeren uçak seyahati, güvenlik noktasında da yararlı."

AK Parti Uşak milletvekili adayı Özekin ise ekonomik ve sosyal açıdan çok daha iyi yerlere gelmesini hedefledikleri Uşak'ın, havayolu ulaşımına sahip olması gerektiğine inandığını ifade ederek, "Bu noktada gerekli görüşmeleri yaptık ve sonuçta Sabiha Gökçen üzerinden tarifeli seferleri başlattık. İstanbul üzerinden pazartesi, cuma ve pazar günleri tarifeli seferler devam edecek" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı