Üretim "Engel" tanımıyor

Üretim "Engel" tanımıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin vatandaşları bir araya getirerek paylaşmanın ve birlikte üretmenin mutluluğunu yaşattığı insan odaklı etkinlikleri devam ediyor

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi’nin vatandaşları bir araya getirerek paylaşmanın ve birlikte üretmenin mutluluğunu yaşattığı insan odaklı etkinlikleri devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 6 yaşından beri yürüme engelli olan 29 yaşındaki Samet Özer'in annesi Surbiye Özer ile "Üreten Kadın Panayırı"nda yerini alarak aile bütçesine katkıda bulunduğu bildirildi.

12 yıldır yüzme sporu ile ilgilenen ve Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi’ni kullanan engelli bireylerden biri olan Samet Özer, panayırda annesinin ve kendisinin ürettiği el emeği ürünlerin satışına yardımcı oluyor.

Özer, çocukluğunda annesinden öğrendiği el işini geliştirerek ördüğü el emeği ürünleri belediyenin düzenlediği panayırlarda satışa çıkartıyor.

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde her Cuma günü gerçekleştirilen "Üreten Kadın Panayırı", başta ev hanımları olmak üzere birçok vatandaşı bir araya getiriyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :