Ünye Triatlon Yarışları sona erdi

Ünye Triatlon Yarışları sona erdi

- Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Ünye Belediyesi ile birlikte düzenlenen yarışlarda dereceye girenlere ödülleri verildi


ORDU (AA) - Ordu'da Ünye Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Ünye Triatlon Yarışları sona erdi.

Yarışlara, İzmir, Kuşadası, Fethiye, Antalya, Alanya, Bursa, Balıkesir, İstanbul, Ankara, Çanakkale ve Gelibolu'dan 217 triatlet katıldı.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Ünye İskelesi'nde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, ilerleyen yıllarda organizasyonu uluslararası platforma taşımak istediklerini ve uluslararası görüşmelere başlayacaklarını söyledi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da bu yıldan itibaren resmi hale gelen yarışların ilçenin ve bölgenin tanıtımı açısından önemli olduğunu, ilerleyen yıllarda organizasyonu uluslararası platforma taşımak istediklerini ifade etti.

Yarışların sorunsuz tamamlanmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Çamyar, şunları dile getirdi:

"Ünye bir turizm ve aktivitelerin bolca olduğu bir kent. Ünye adeta festivaller kenti oldu. Bunları da değişik organizasyonlarla taçlandırdık. Triatlon da bunlardan bir tanesiydi. Katılan ve dereceye giren sporcularımızı en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Ünye bundan sonra değerli federasyon başkanımızın katkı ve destekleri ile farklı bir noktaya doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir."

Yarışlarda erkekler kategorisinde, 19-24 yaşta Caner Algün, 25-29 yaşta Volkan Baysal, 30-34 yaşta Barış İlhan, 35-39 yaşta Emre Taşcan, 40-44 yaşta Olid Aslan, 45-49 yaşta Mehmet Kerim Çakmak, 50-54 yaşta Kerem Ömer Erten, 55-59 yaşta Adnan Erim, 65 yaş üzerinde ise Ali Bıdık birinci oldu.

Kadınlar kategorisinde ise 19-29 yaşta Aslı Simay Yazıcı, 30-39 yaşta Elena Salmina, 40-49 yaşta Suna Küçükçınar birinci sırayı elde etti.

Yarışların sonunda dereceye girenlere ödülleri, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Çamyar, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya ile protokol üyeleri tarafından verildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :