Ünver'in istifasının istendiği iddiası

Ünver'in istifasının istendiği iddiası

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver:- "Sayın Cumhurbaşkanımız istifamı istememiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurur, bu haberi yapanlar hakkında tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirtirim"

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, istifasının istendiği yönündeki haberlere ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanımız istifamı istememiştir." açıklamasında bulundu.

Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Ünver'in, özel bir televizyon kanalının ana haber bülteninde kendisinin de aralarında bulunduğu bazı AK Parti'li belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifalarının istendiği iddiasıyla ilgili habere tepki gösterdiği kaydedildi.

Açıklamada, Ünver'in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şahsımdan bilgi almaya gerek duyulmadan yapılan bu haberin benim açımdan hiçbir gerçeklik değeri yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımız istifamı istememiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurur, bu haberi yapanlar hakkında tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirtirim." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :