Ünver’den KONESOB Başkanı Karamercan’a ziyaret

Ünver’den KONESOB Başkanı Karamercan’a ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanlığı’na atanan Musa Kazım Ünver, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan’ı ziyaret etti

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “6552 sayılı kanun kapsamında borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin yeni düzenlemeler birçok esnafın önünü açması açısından bir fırsat olacaktır” dedi.

Vergi Dairesi Başkanlığı ile uyumlu bir çalışma ortamı bulunduğunu dile getiren Karamercan, “Musa Kazım Ünver Başkanımızın döneminde de esnaf ve sanatkarlarımız kurumlarımızın yenilikçi, dinamik iyi organize olmuş yapıları ile özverili çalışan vergi dairesi personellerimizin yardım ve destekleri ile güzel bir çalışma ortamı olacaktır. Değerli Vergi Dairesi Başkanımızın ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder ve fırsat buldukça istişareler ve bilgilendirme toplantıları ve ziyaretlerimize devam edecek” diye konuştu.

Karamercan ayrıca 6552 sayılı torba kanundan esnaf ve sanatkarların zaman geçirmeden titizlikle yararlanmalarının büyük önem taşıdığını dile getirdi.