Unormak - Bilecik Futbol Turnuvası başladı

Unormak - Bilecik Futbol Turnuvası başladı

Selçuklu İlçesi Yükselen mahallesi eski ismiyle Bilecik mahallesi gençleri düzenlenen futbol turnuvasıyla bir araya geldi.

 

Selçuklu İlçesi Yükselen mahallesi eski ismiyle Bilecik mahallesi gençleri düzenlenen futbol turnuvasıyla bir araya geldi. Selçuklu Belediyesi'nin ve Bilecikliler Hayır Cemiyeti Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen Unormak - Bilecik Futbol Turnuvası, Bilecik Mahallesi Sosyal Tesisleri halı sahasında gerçekleşecek. Unormak Değirmen Makinaları ile Öz Çiğdem Kuruyemişin sponsorluğunda 14 takım kıyasıya mücadele edecek.

AMAÇ KARDEŞLİK BAĞLARINI GÜÇLENDİRMEK

Turnuvanın açılış programına Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, MHP MKYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan, Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade, Bilecik Hayır Cemiyeti Derneği Başkanı Ahmet Çiğdem, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet Çiğdem Katkılarından dolayı Selçuklu Belediyesi ve sponsorlara teşekkür ederek düzenlenen bu turnuvayla mahalle sakinleri arasında kardeşlik bağını güçlendirmek amacında olduklarını dile getirdi.

PEKYATIRMACI: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

AK Parti ve MHP Selçuklu İlçe başkanlarının selamlama konuşmalarının ardından söz alan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı düzenlenen turnuvayla Bilecikliler Hayır Cemiyeti Derneğinin çok önemli bir organizasyonu gerçekleştirdiğini söyledi. Bu tür organizasyonlara Selçuklu Belediyesi’nin desteği her zaman olacaktır diyen Pekyatırmacı, birlik beraberlik ve kaynaşmaya vesile olan bu turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. Törende son olarak söz alan MHP MKYK Üyesi Hüseyin Korkmaz “Birliğimiz bugün olduğu gibi yarında bu memleketin kalkınmasında önem arz etmektedir” dedi. Turnuvaya destek veren sponsorlara plaket takdimi edilmesinin ardından Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın start vuruşuyla turnuva Unormak Spor ile Özçiğdem Sporun dostluk maçıyla başlamış oldu. 

bilecik-(2).jpg