Ünlü spor yorumcularından Konya'ya övgü

Ünlü spor yorumcularından Konya'ya övgü

Ünlü Spor yazarları ve yorumcuları Konyalı futbolseverlerden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Türkiye'nin  Avrupa Şampiyonası eleme maçında Letonya ile yaptığı ve 1-1 berabere kaldığı maça Konya seyircisi damga vurdu. Ünlü Spor yazarları ve yorumcuları Konyalı futbolseverlerden övgü dolu sözlerle bahsetti.

KİM NE DEDİ?

Ahmet Çakar: "Dün gecenin tek olumlu yanı Türk Milli Takımlar tarihinin en mükemmel seyircisine şahit olmamızdır. Konya halkı ve seyircisine kucak dolusu şükranlarımı sunuyorum. Ama maalesef onlara dün gece milli takımımız layık olamadı."

Rıdvan Dilmen: "Konyalı taraftarlara teşekkür ederim... (Seyircilerine değil) İlk defa Milli Takım taraftarı gördüm. Şahane bir seyirci, coşkulu bir taraftar, harika bir zemin..."

Şansal Büyüka: "Konya seyircisi ay-yıldıza küfür edilemeyeceğini, hiçbir rengin ay-yıldızdan daha büyük, daha kutsal olamayacağını gösterdi... Keşke mutlu olabilselerdi... Ama şunu gösterdiler, sonuçlar ne olursa olsun milli takımın merkezi bundan sonra Konya olsun"

Erman Toroğlu: "Bugün Konya'daki bu atmosfer, bu Milli takımın kalitesine fazla."

Aziz Üstel: Yusuf demiş; gerçekten de bütün milli maçlar Konya'da oynanmalı. Seyirci muhteşem

Başkan Ahmet Şan: "Protokol tribünündekiler bana, 'böyle bir seyirci topluluğu görmedik. İstanbul'da olsa böyle olmazdı' dedi.

Turgay Demir: "Muhteşem bir seyirci vardı teşekkürler güzel Konya..."

Tümer Metin: "Eger iki maç istediğimiz gibi geçerse bence İstanbul'da maç oynama devri kapanır,torku arena milli Takımı'n evi olur.."

Erdal Hoş (Yeni Şafak): "Tribün anlamında ligin "umut veren" statlarından birinin seçilmiş olmasını tebrikle başlamak lazım maça. Konyalılar milli takıma verdikleri destekle daha maç başlamadan kaptılar "eyvallah"ı"