Ünlü Köşe Yazarı, Habertürk'ten Kovuldu

Ünlü Köşe Yazarı, Habertürk'ten Kovuldu

Sosyal medyada AK Partililere ağır küfürler eden Ali Tezel Habertürk'ten kovuldu. Ali Tezel, sosyal medyada 'hükümet karşıtı paylaşımları' nedeniyle işten atıldığını açıkladı.

TWİTTER'DAN AÇIKLADI

Tezel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu arada Habertürk beni facebook ve twitter'daki paylaşımlarım için işten attı... Sus dediler gerçekleri söyleme dediler ama dayanamadım" ifadelerini kullandı.

ali-tezel-haberturk-ten-kovuldu-6740666_6415_m.jpg

AK HABER DUYURMUŞTU

Habertürk Yazarı Ali Tezel, Facebook sayfasından AK Partili vatandaşlara ağır küfürler etmişti. Yaklaşık 23 milyon insanın oy verdiği partiye küfürler yağdıran Ali Tezel'e sosyal medyadan yoğun tepki gelmişti.

"O....ÇOCUĞU AKP'LİLER..."

Facebook sayfasına "O.. çocuğu AKP'liler hem beni beğenip hem beni eleştirmeleri kendi gerçekleridir ulan o çocukları maden beğenmiyorsun neden takip ediyorsunuz' diye yazan Tezel'in hakaretleri bununla da sınırlı kalmamıştı. Ali Tezel daha sonraki paylaşımında da "CNNTURK izliyorum o ortada ALLAHSIZ olup müslümanım diyen Allahsızlarr (CC) bizi yönetiyorr bunlara da Allahsız AKP'liler diyorum binlerce şehidimizin kanını içmeye devam ediyorlar" diye yazmıştı.

haberturk-yazarindan-ak-partililere-agir-kufurler-6679279_4276_m.jpg

Akhaber