Ünlü isimler "kelebek hastaları" için resim yaptı

Ünlü isimler "kelebek hastaları" için resim yaptı

Siyaset, iş ve sanat dünyasından isimlerin kelebek hastalarına destek amacıyla yaptığı resimlerin 23 Şubat'ta Çırağan Sarayı'nda açık artırmayla satışından elde edilecek gelir, Hayaller Gerçek Olsa Derneği'ne bağışlanacak

İSTANBUL (AA) - Ressam Tülin Kanun tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Bir Resim Yap (Bi.Re.Y)'' projesi kapsamında, siyaset, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler "kelebek hastaları"na destek amacıyla resim yaptı.

Halk arasında "kelebek hastalığı" olarak bilinen genetik cilt rahatsızlığı "epidermolysis bullosa" ile ilgili insanları bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında ünlü isimlerin yaptığı resimler, 23 Şubat'ta Çırağan Sarayı'nda satışa sunulacak.

Muazzez Ersoy'un da sahne alacağı etkinlikte, açık artırma ile satılacak tablolardan elde edilecek gelir, Hayaller Gerçek Olsa Derneği'ne bağışlanacak.

Projeye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iş adamı Nafi Güral'ın eşi Gülsüm Güral, Türkiye İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Bulut, Ajda Pekkan, Arzu Sabancı, Sibel Vatandost, Dursun Özbek, Çiğdem Kurt ve Bülent Serttaş'ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :