Ünlü iş adamı kendisinden 34 yaş küçük eşinden tek celsede boşandı

Ünlü iş adamı kendisinden 34 yaş küçük eşinden tek celsede boşandı

Ünlü iş adamı Tekin Acar ile kendisinden 34 yaş küçük eşi Meltem Acar'ın 5 yıllık evlilikleri tek celsede sona erdi.

Ünlü iş adamı Tekin Acar ile kendisinden 34 yaş küçük eşi Meltem Acar'ın 5 yıllık evlilikleri tek celsede sona erdi. Mahkeme, çiftin 4 yaşındaki çocuklarının velayetini anneye verdi.

Kozmetik sektöründe yer alan ünlü iş adamı Tekin Acar ile kendisinden 34 yaş küçük eşi Meltem Acar'ın 5 yıllık evlilikleri tek celsede sona erdi.

Meltem Acar geçtiğimiz günlerde İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak eşi Tekin Acar'a boşanma davası açmıştı. Aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilik birliğinin çekilmez hale geldiği aktarılan dava dilekçesinde "Evlilik birliği temelinden sarsılmış olup tarafların bir arada yaşamaya tahammülü kalmamıştır. Her iki taraf da bu evlilikten yeteri kadar yıpranmıştır. Bu sebeple daha fazla zarar görmeden ayrılmaya karar vermişlerdir. Taraflar boşanma konusunda karşılıklı olarak anlaşmış olup buna ilişkin boşanma protokolü hazırlamıştır" denilmişti.

Acar çiftinin boşanma davası bugün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada davacı Meltem Acar ile davalı Tekin Acar avukatlarıyla birlikte hazır bulundu.

Mahkeme hakiminin "Boşanma konusunda kararlı mısınız" sorusu üzerine söz alan Meltem Acar, "Aramızda şiddetli geçimsizlik vardır. Kendim için tedbir ve yoksulluk nafakası ile maddi ve manevi tazminat talebim yoktur. Çocuğumun velayetinin tarafıma verilmesini istiyorum. Tarabya'daki taşınmazın aylık kira bedelinin taşınmaz satılana kadar tarafıma ödenmesini istiyorum. Eğer taşınmaz satılırsa davalı Tekin Acar'ın çocuğun eğitim, barınma ve tüm masraflarını karşılaması hususunda anlaştık. Boşanmamıza karar verilsin" dedi.

Davalı Tekin Acar ise, "Ben de boşanmak istiyorum. Çocuğun velayetinin anneye verilmesini kabul ediyorum" diye konuştu.

Kararını açıklayan mahkeme, çiftin "anlaşmalı" olarak boşanmasına karar verdi. Çiftin çocuklarının velayeti anne Meltem Acar'a verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı